Despre

Pe scurt:

De 10+ ani lucrez in online marketing, iar din 2012 sunt Digital Marketing Consultant la Funnel. Sunt specializat in digital analytics, data visualization si strategii online. Din 2014 posesor de travel blog.

Am publicat in 2010 prima (cred) carte despre web analytics din Romania – Analiză Web – Descoperă tot ce trebuie să știi despre vizitatorii siteului tău. Se poate descarca gratuit de la adresa aceasta.

In 2013 am realizat si publicat primul studiu despre E-mail Marketing din Romania, de asemenea o resursa care se poate descarca gratuit din Funnel. Studiul are la baza analiza a 297 magazine online monitorizate timp de 269 de zile.

In 2016 ar fi trebui sa public o resursa sa respect traditia, chiar daca am idei diverse prefer sa ma ocup mai mult de business & travel si mai putin de scris. Poate in 2017 2018… 🙂


Extra:

Mai bine de 8 ani mi-am impartit timpul intre dezvoltarea web/webdesign si web marketing. In primii 4 ani doar webdesign, iar din 2007 m-am orientat tot mai mult spre partea de web marketing, pana cand aceasta a devenit activitatea principala. Am inceput cu SEO si am continuat cu campanii PPC si web analytics. Nu am abandonat de tot partea tehnica si din cand in cand proiectez si coordonez siteuri complexe sau aplicatii care se bazeaza pe solutii web si au legatura cu colectarea datelor sau eficientizarea vanzarilor.

Din 2013 am integrat data visualization in serviciile de online marketing. Utilizez cu succes Tableau Software in orice analiza de business online. In 2016 am implementat prima solutie integrata de analiza cu date din 4 medii: baza de date a siteului, Google Analytics, Facebook Ads si Google AdWords + Tableau Online.

In 2015 am avut prima interactiune cu zona de aplicatii mobile unde am fost parte din echipa de UX. Tot la mine a ajuns si taskul care a presupus realizarea integrarii web<->app si API-ul de comunicare. Activitati complet noi pentru mine dar care au extins viziunea asupra modului in care se proiecteaza o arhitectura care include siteuri si aplicatii.

Pe blog scriu (rar si acid mai nou cu pauze de luni, dar poate imi fac timp sa scriu mai des) despre online marketing, optimizarea campaniilor, solutii de promovare si monitorizare, analiza comportamentului utilizatorului si analiza industriei online din Romania.

Pot oferi servicii sau consultanta in digital marketing si data visualization. Mai multe detalii despre asta pe pagina de servicii.

 

ultima actualizare: februarie 2018

http://www.infinitsolutions.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *