Despre

Numele meu e Bogdan Pantoc si de 16+ ani lucrez in online marketing, iar din 2012 sunt Digital Marketing Specialist, Data & BI la Funnel. Sunt specializat in digital analytics, data visualization si strategii online. Din 2014 posesor de travel blog (dar unde am luat o pauza).

Am publicat in 2010 (cred) prima carte despre web analytics din Romania – Analiză Web – Descoperă tot ce trebuie să știi despre vizitatorii siteului tău. Se poate descarca gratuit de la adresa aceasta, inca mai sunt bucati din ea de actualitate, chiar si la 13 ani de la publicare.

In 2013 am realizat si publicat primul studiu despre E-mail Marketing din Romania, de asemenea o resursa care se poate descarca gratuit din Funnel. Studiul are la baza analiza a 297 magazine online monitorizate timp de 269 de zile.

In mai 2020 am sarbatorit 10 ani de la prima resursa publicata cu un white paper realizat impreuna cu colegii de la Funnel. Subiectul abordat a fost Cum optimizezi inteligent bugetele de digital marketing. Se poate descarca gratis de pe Funnel.

Extra

Mai bine de 8 ani mi-am impartit timpul intre dezvoltarea web/webdesign si web marketing. In primii 4 ani doar webdesign, iar din 2007 m-am orientat tot mai mult spre partea de web marketing, pana cand aceasta a devenit activitatea principala. Am inceput cu SEO si am continuat cu campanii PPC si web analytics.

Din 2013 am integrat data visualization in serviciile de online marketing. Utilizez cu succes Tableau Software in orice analiza de business online.

Pe blog scriu (rar si acid uneori cu pauze de luni de zile) despre digital marketing, optimizarea campaniilor, solutii de promovare si monitorizare, analiza comportamentului utilizatorului si analiza industriei online din Romania.

Pot oferi servicii sau consultanta in digital marketing si data visualization. Mai multe detalii despre asta pe pagina de servicii.

ultima actualizare: martie 2023

Leave A Comment

Your email address will not be published.