Fiti barbati! Ajutati-o pe Melania cu un landing page

Aveam un gand acum vreo 2 ani sa fac cursul de dictie al Melaniei Medeleanu. Nu am reusit sa ma sincronizez cu datele de desfasurare si am renuntat la idee. Am ramas fan pe Facebook ca sa-mi amintesc din cand in cand de asta si poate imi fac timp sa particip. Vazusem prin toamna mai multi specialisti de online ca ii laudau cele doua cursuri. Am vazut ca intre timp a trecut de la un blog pe wordpress.com la site propriu si pe pagina de Facebook comunicarea e mult mai orientata spre vanzare. Un mare plus pentru asta, un produs bun trebuie impachetat corespunzator.

Ma tot urmarea anuntul de mai jos si intr-un final am dat si click.

ads_melania

Ma asteptam ca acei specialisti, unii probabil fac campania, sa nu-si bata joc de produs. Cu siguranta nici Melania nu si-a batut joc de ei cand i-a invatat cum sa respire incat sa para profesionisti, desi spun lucruri de amatori. Cum sa trimiti intr-o pagina banala din site si de acolo sa ajungi in formular doar daca depui un efort sa cauti linkul? Cum !? De ce !? De tracking pe anunturi nici nu poate fi vorba.

Chiar si fara sa existe un specialist, voi astia de o laudati, fiti barbati si oferiti-i un feedback sa faca lucrurile mai bine. Stiu ca in general va place sa consumati banii clientului degeaba, dar in cazul asta faceti o exceptie.

form_melania lap_melania

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.