Viespar.ro si fabrica de clickuri in AdSense

bill-hader-kristen-wiig-fake-laugh

La ce nu te poate ajuta Viespar am scris zilele trecute. Nu mi-am sters contul ca vreau totusi sa imi retrag banii munciti, asa ca inca mai vad ce minunatii de taskuri apar. Intr-o saptamana de viespar silitor mi-au fost alocate putin sub 100 de taskuri. Am rezolvat doar vreo cateva de amuzament…. si da, imi vreau banii pe ele.

In ultimele 2 zile nu mai vad asa multe taskuri ca la inceput desi platforma raporteaza peste 20.000 de taskuri efectuate. Sper totusi sa nu fie asta o strategie a lor sa descurajeze utilizatorii sa abandoneze dupa cateva taskuri. Cum trebuie sa faci cateva sute de taskuri pana sa poti retrage niste banuti, asta chiar ar fi o nesimtire.

Directia activitatilor cerute pare aceeasi si acopera acele “nu te ajuta” din articolul anterior. Krumel a legat cele scrise de mine cu cateva evenimente intalnite in analize si nu aveau o logica. Cum nu se stia de o retea de PTC (pay-to-click) in Romania, nu avea sens sa ai conversii si clickuri din siteuri slabe pe produse premium.

Sa curga clickurile…

Asteptarea mea in platforma a avut totusi si roadele dorite. Desi ma asteptam sa se faca si taskuri mai putin “legale”, nu imi aparuse nici unul in primele zile. Asa ca presupunerea cu clickuri la comanda in scop de conversie se confirma cu taskul de mai jos.

click pentru zoom

click pentru zoom

Taskul este pentru un site de jocuri si cere ceva foarte simplu. Trebuie sa cauti in google “jocuri cu box gokids” si apoi sa intri in site si sa dai click pe una din cele doua imagini marcate. Din task nu se vede ce sunt acele doua imagini si de aceea am pus un screen cu ceva concret.

go_kids_adsense

click pentru zoom

In final trebuie sa copii linkul la siteul pe care ai ajuns “din imagine”. Si da, se vede bine, imaginile sunt bannere prin reteaua AdSense.

Nu are sens sa mai spun ca asta incalca termenii si conditiile AdSense. Gluma asta a functionat acum multi ani in state, mai multe despre click fraud aici. As putea sa raportez mizeria asta de gokids la AdSense pentru astfel de jucarii. Dar chiar nu merita efortul si cu siguranta mai sunt si alte combinatii de acest tip.

(va urma)

Sursa foto: nu mai stiu, scuze

Leave A Comment

Your email address will not be published.